×

منوی اصلی

true
پیام هایی که منجر به اخذ اطلاعات شخصی حساب بانکی شود، کلاهبرداری است
رییس پلیس فتا استان یزد به تشریح کلاهبرداری فیشینگ و اجرایی شدن رمز‌های دوم پویا پرداخت و گفت: افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی با روش‌های نوین، یکی از مهمترین دلایل اجرای طرح رمزهای دوم یکبارمصرف است و شهروندان باید در اولین فرصت رمز‌دوم یکبار مصرف خود را فعال کنند.

به گزارش نسیم یزد نیوز،سرهنگ «مرتضی ابوطالبی» روز گذشته سوم دیماه در نشست زنده خبری برنامه رصد اظهار کرد: فیشینگ یک روش مخرب برای دسترسی به اطلاعات بانکی و سرقت اموال افراد است بنابراین افراد سود‌جو در سال‌های اخیر تلاش‌های زیادی برای به سرقت بردن موجودی حساب‌های کاربران کرده‌اند.

وی افزود: فیشینگ راهی است که تبهکاران، اطلاعاتی نظیر کلمه کاربری، رمز عبور، شماره ۱۶ رقمی عابر بانک، رمز دوم و CVV2 را از طریق ابزارهای الکترونیکی ارتباطات به سرقت می‌برند. شبکه‌های اجتماعی، سایت‌های حراجی و درگاه‌های پرداخت آنلاین نمونه‌ای از ابزار‌های الکترونیکی ارتباطات هستند.

رییس پلیس فتا یزد در ادامه گفت: افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی از حساب‌های بانکی مردم با روش‌های نوین کلاهبرداری، یکی از مهمترین دلایل اجرای طرح رمزهای دوم یکبارمصرف در شبکه بانکی است از این‌رو شهروندان درخواست داریم که در اولین فرصت رمز‌دوم یکبار مصرف خود را فعال کنند زیرا فعال کردن رمز دوم پویا که فقط۶۰ ثانیه اعتبار دارد، می‌تواند امنیت تراکنش‌های اینترنتی را تا حد زیادی افزایش دهد.

ابوطالبی تصریح کرد: کاربران باید توجه داشته باشند که هر پیامکی که شما را به یک سایت و یا درگاه بانکی هدایت کند و یا منجر به اخذ اطلاعات شخصی حساب شما شود، کلاهبرداری می‌باشد و فعال‌سازی رمز‌دوم یک‌بار مصرف، فقط از طریق مراجعه صاحب حساب به همراه مدارک شناسایی به بانک مربوطه امکان‌پذیر می‌باشد.

وی در پایان سخنان خود توصیه‌هایی به منظور هرچه بهتر اجرایی شدن طرح راه‌اندازی رمز‌های یکبار‌مصرف در استان یزد و همچنین هشدار در خصوص سایر جرایم مالی اینترنتی از قبیل کلاهبرداری‌های تلفنی و پیامکی به شهرندان استان ارائه کرد.

انتهای پیام


true
true
true